Dan Petrescu, numărătoarea inversă a început: CFR, bătută şi de Alkmaar, e ca şi eliminată din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Cândva, actualul tehnician al ardelenilor era poreclit „Super Dan“ datorită rezultatelor sale. Din păcate pentru fostul internaţional, ele lipsesc cu desăvărşire, în al treilea său mandat în Gruia.

Dan Petrescu e pe făraş la CFR Cluj, iar de acum rămânerea sa la această echipă ţine de doi factori: cât de răbdător e patronul Nelu Varga şi cât de repede poate revigora antrenorul de 53 de ani o echipă îmbătrânită şi blazată.

Joi seară, campioana României din ultimele patru sezoane a mai încasat o bătaie, de această dată, în etapa a 3-a din Conference League. În meciul cu AZ Alkmaar (Olanda), o echipă pe val, cu cifre fabuloase în ultima perioadă, după cum „Adevărul“ a scris aici, formaţia din Gruia a fost „cuminte“. A luat un gol, în prima repriză, în minutul 18 de la Karlsson, după care a acceptat uşor înfrângerea. 

Alkmaar, în mod clar, echipa mai bună, a controlat partida, iar CFR, în mare parte din timp, a pedalat în gol. S-a terminat 1-0 pentru formaţia olandeză, rezultat care a cam pus capăt speranţelor CFR-ului la calificare.

3 victorii, 1 egal şi 5 înfrângeri are Dan Petrescu, în actualul său mandat, la CFR Cluj.

Conference League, grupa D, etapa a 3-a

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1

Jablonec - Randers 2-2

1. AZ Alkmaar 3 2 1 0 4-2 7

2. Jablonec 3 1 1 1 3-3 4

3. Randers 3 0 3 0 5-5 3

4. CFR Cluj 3 0 1 2 1-3 1

*Prima clasată merge în optimi, iar locul 2 va ajunge în play-off.

Etapa următoare (4 noiembrie): AZ Alkmaar - CFR Cluj (19.45), Randers - Jablonec (19.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite