Dan Petrescu „fierbe“: CFR va avea o nouă partidă infernală în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun tehnician din Liga I are un „defect“, totuşi: e un mare ghinionist! După ce sorţii i-au scos în cale Dinamo Zagreb, una dintre cele mai puternice formaţii din Europa de Est, acum „Bursucul“ va da de o altă trupă redutabilă.

Lui Dan Petrescu nu prea i-a fost dat să aibă parte de meciuri uşoare! Ce-i drept, şi când a avut de înfruntat FC Floriana din Malta în turul I preliminar al Ligii Campionilor, fostul internaţional s-a văitat. Aşa că, dacă nu i-a convenit nici măcar o partidă cu o formaţie liliputană, nemulţumitului i s-a luat darul!

De atunci, au fost două trageri la sorţi cu ghinion pentru CFR! Mai întâi, a dat de Dinamo Zagreb, în faţa căreia a cedat după un meci teribil, pierdut la loviturile de departajare, iar acum a aflat că, aproape sigur, va da de campioana unei ţări importante din fotbalul european.

Vorbim despre Djurgården, grupare care a luat titlul în Suedia, în sezonul trecut. În turul II preliminar al Ligii Europa, suedezii vor întâlni echipa Europa (Gibraltar). Cum calificarea e o formalitate pentru nordici, în proporţie de 99%, va urma duelul cu CFR Cluj din turul III preliminar al Ligii Europa.

Şi, încă o veste proastă pentru Dan Petrescu: partida se va disputa în Suedia, calificarea urmând a fi decisă, ca şi până acum, într-o singură manşă!

Aşadar, Djurgården - CFR Cluj e confruntarea programată pentru 24 septembrie, care va trimite o formaţie în play-off-ul Ligii Europa. Învinsa îşi va lua adio de la acest sezon al cupelor europene.

CITEŞTE ŞI:

A 8-a minune a lumii: Mourinho, la Botoşani! Când şi în ce context poate sosi în Moldova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite