Dan Petrescu, doar cuvinte de laudă la adresa adversarei din Europa League: „Ar câştiga Liga I şi cu a treia echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

În cadrul conferinţei de presă, dinaintea meciului CFR Cluj - Celtic Glasgow, Dan Petrescu a lăudat adversara sa din Europa League.

„Celtic poate să vină cu trei echipe în campionatul românesc şi îl câştigă. Nu cu prima echipă, ci cu a treia. Normal că ei sunt favoriţi. (...) Nu cred că la acest meci contează aşa mult prima de calificare. E ceva unic pentru fotbalişti, pentru antrenor. Să nu regretăm acest moment, de asta mi-e frică, pentru că nu ştii când mai vine această şansă. Eu sunt sceptic că va mai fi o ocazie asemănătoare prea curând, pentru că bugetele cluburilor din România sunt foarte mici, în comparaţie cu cele ale echipelor din afară”, a declarat Dan Petrescu, potrivit DigiSport.

CFR Cluj va întâlni Celtic Glasgow, joi, pe teren propriu, începând cu ora 19:55. Calificaţi deja de pe primul loc în Grupa E a Europa League, scoţienii vor veni în Ardeal fără emoţii şi îşi vor menaja jucătorii, urmând să fie susţinuţi de peste o mie de suporteri, care şi-au anunţat deplasarea în ţara noastră. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite