Dan Petrescu, dat afară pe bani grei: S-a aflat suma încasată de la Kayserispor pentru 44 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

Tehnicianul de 53 de ani şi-a „pătat“ CV-ul cu o experienţă complet ratată în Superliga turcă, însă măcar a avut o consolare financiară.

Dan Petrescu a adunat doar opt partide la Kayserispor, iar bilanţul său vorbeşte despre motivul plecării sale de la echipă: 2 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri.

Pentru aceste 9 puncte, „Bursucul“ i-a şi băgat pe turci la nişte cheltuieli uriaşe! În primul rând, după cum „Adevărul“ a scris aici, a făcut o achiziţie costisitoare şi neinspirată de la Viitorul, echipa prietenului Hagi. Iar acum, potrivit informaţiilor obţinute de Digi Sport, s-a aflat câţi bani a primit Petrescu pentru scurtul său mandat la Kayserispor.

Dacă ar fi rămas pe bancă până la finalul sezonului, Petrescu ar fi trebuit să primească 500.000 de euro. Aşa, pentru opt partide, ar fi încasat 300.000 de euro! 

Petrescu a şi oferit o reacţie misterioasă pentru Pro TV, miercuri, după plecarea sa de la Kayserispor: „Am o problemă personală şi a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înţeles, am rămas în relaţii foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum“.

16 din 21 e locul pe care Dan Petrescu a lăsat Kayserispor, cu 25 de puncte după 25 de meciuri. Echipa e la un punct de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite