Dan Alexa a luat pumnul, dar şi banii: Antrenorul a obţinut o sumă colosală datorită Anamariei Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Alexa (39 de ani) ştia ce ştia, atunci când a încasat o lovitură din partea impresarului său după prima etapă de campionat.

„Capul plecat, sabia nu-l taie“, e o zicală care se poate readapta un pic în cazul lui Dan Alexa: „Antrenorul lovit de impresar pleacă acasă cu buzunarele pline“.

Mulţi s-au întrebat ce l-a îndemnat pe tehnicianul de 39 de ani să înghite în sec, atunci când a recepţionat un pumn în faţă din partea Anamariei Prodan. Acum, avem răspunsul. Având un manager numai bun pentru mocirla din fotbalul românesc, fostul mijlocaş a reuşit să dea o mare lovitură financiară.

Concret, demis de la Astra după ce a înregistrat 4 victorii, 4 egaluri şi 4 înfrângeri în primele 12 etape, lăsând echipa pe 7, loc de play-out, Alexa a refuzat să semneze rezilierea contractului. Şi, potrivit gsp.ro, având-o pe Anamaria Prodan în spate, a reuşit să câştige lupta cu clubul giurgiuvean.

Astfel, Astra a fost nevoită să recurgă la rezilierea unilaterală a întelegerii pentru a putea înregistra contractul noului antrenor, Bogdan Andone. Drept urmare, patronul Ioan Niculae va fi obligat să achite, integral, salariile lui Dan Alexa până la finalul contractului care expira în vara anului 2021.

Având un salariu de 9.000 de euro pe lună, Alexa va încasa o sumă în jur de 180.000 de euro. Ceea ce înseamnă că va primi 11.250 de euro pentru fiecare din cele 16 puncte pe care le-a luat cu Astra!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite