Ca la noi, la nimeni: „investitorul“ Dan Adamescu a luat 19 milioane de euro din conturile Oţelului Galaţi şi a dispărut

Ca la noi, la nimeni: „investitorul“ Dan Adamescu a luat 19 milioane de euro din conturile Oţelului Galaţi şi a dispărut

Dan Adamescu

Situaţie halucinantă la Galaţi. O echipă care acum două sezoane câştiga titlul în Liga I e în pragul colapsului. Motivul? Noul patron, sosit în septembrie 2012, a golit conturile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Neplătiţi de două luni, jucătorii Oţelului se pregătesc de grevă, în timp ce echipa tocmai a fost anunţată că n-a primit licenţă pentru viitorul sezon de Liga I. 
 
Întrebarea logică e cum o formaţie, care acum două sezoane a câştigat titlul în România, a participat în grupele Ligii Campionilor, şi a încasat 20 de milioane de euro din partea UEFA, a ajuns acum în această situaţie catastrofală.
 
Răspunsul l-a oferit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), un personaj care cunoaşte bine ce se petrece în fotbalul românesc.
 
Ce a spus?
 
„Am auzit că la Oţelul e un patron nou, care a luat toţi banii. Asta e ultima. Ei au luat nişte bani buni de la UEFA, parcă 19 milioane de euro din Liga Campionilor, şi a venit Adamescu ăsta şi le-a luat tot. Pe onoarea mea dacă am auzit ca un patron să mai fi luat vreodată bani de la club. La noi ca la nimeni“, a dezvăluit Dragomir la Digi Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările