Dan Şucu, pus la punct de patronul CFR: Replică tăioasă pentru noul acţionar al Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şucu speră să câştige campionatul din postura de acţionar al clubului Rapid
Dan Şucu speră să câştige campionatul din postura de acţionar al clubului Rapid

Nici n-a apărut bine în fotbal că patronul de la Mobexpert, cooptat în acţionariatul clubului giuleştean, şi-a şi făcut nişte duşmani.

Dan Şucu a avut o conferinţă de prezentare în care, mai întâi, s-a luat de clubul Sepsi, după cum Adevărul a scris aici, iar apoi şi-a îndreptat atenţia spre campioana CFR Cluj. 

Când s-a referit la formaţia din Gruia, omul de afaceri a pus sub semnul întrebării situaţia financiară a clubului. Şi a spus, răspicat, că deşi activează de ani buni în lumea afacerilor, n-a auzit până acum de Neluţu Varga, omul din spatele CFR-ului.

După ce a văzut declaraţia dată de Şucu, patronul CFR-ului a venit cu o replică tăioasă, potrivit Prima Sport.

Ce a spus Neluţu Varga?

*Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

*«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate, de aceea, nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil, dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România (n.r. – unde activează Mobexpert). Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 

*Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil, i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor» (n.r. – Dan Şucu face parte din juriul emisiunii Imperiul Leilor), crede că este «leu», dar nu este aşa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite