Daily Record: "Veste şocantă a morţii lui Daniel Prodan". Presa internaţională scrie despre decesul fostului fotbalist

Daily Record:

Daniel Prodan

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notând că vestea morţii românului este şocantă. Numeroşi fani au transmis condoleanţe pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Fostul jucător al echipei Glasgow Rangers, Daniel Prodan, a murit în urma unui infarct, la vârsta de 44 de ani", notează Daily Star, în timp ce Daily Record a scris că vestea şocantă a apărut noaptea trecută şi că fanii echipei Glasgow Rangers şi-au exprimat regretele după decesul românului pe reţelele de socializare.

"A murit Daniel Prodan, fost jucător la Atletico Madrid, după ce a suferit un infarct în timp ce se uita la televizor", menţionează şi El Mundo. Şi marile jurnale sportive din Spania Marca, As şi Mundo Deportivo au scris despre decesul lui Daniel Prodan. 

În Suedia, expressen.se a notat de asemenea că Daniel Prodan a încetat din viaţă.

Numeroşi fani au transmis condoleanţe pe reţelele de socializare.

"M-a întristat vestea decesului său - 44 de ani nu este o vârstă la care să pleci dintre noi", a scris Willie Vass pe Twitter.

"Alt membru al familiei Rangers a plecat dintre noi, dar nu va fi uitat. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan", a notat Scott Currie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările