Dacă pe teren nu a putut, Novak Djokovici vrea banii de la Australian Open în instanţă

Dacă pe teren nu a putut, Novak Djokovici vrea banii de la Australian Open în instanţă

Novak Djokovici

Liderul mondial Novak Djokovic a pierdut săptămâna trecută procesul cu statul australian, în urma căruia a fost expulzat din statul insular, dar vrea să dea în judecată Guvernul de la Antipozi pentru felul în care a fot tratat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sârbul nu mai plăteşte cheltuielile de judecată de puţin peste 300.000 de euro, organizatorul Australian Open intervenind pentru a acoperi întreaga sumă. În plus, se gândeşte să dea în judecată Australia pentru cum a fost tratat în perioada la intrarea în ţară şi pe perioada până când a pierdut ultimul proces. Conform publicaţiei sârbe Telegraf, Nole crede că a fost tratat necorespunzător şi vrea să ceară compensaţii uriaşe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, invocând "tratamente rele" pe durata şederii sale în Melbourne.
Între timp, Djokovici a devenit acţionarul majoritar al unei companii daneze de biotehnologie care lucrează la un tratament pentru covid-19. Djokovici a cumpărat 80 la sută din acţiunile QuantBioRes în 2020. Ivan Loncarevic, director executiv al companiei, a confirmat pentru Reuters implicarea lui Djokovici. El a mai declarat, pentru Financial Times, că nu a mai discutat din luna noiembrie cu tenismenul şi că sportivul nu este “antivaccinare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările