Dacă pe teren nu a putut, Novak Djokovici vrea banii de la Australian Open în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Liderul mondial Novak Djokovic a pierdut săptămâna trecută procesul cu statul australian, în urma căruia a fost expulzat din statul insular, dar vrea să dea în judecată Guvernul de la Antipozi pentru felul în care a fot tratat.

Sârbul nu mai plăteşte cheltuielile de judecată de puţin peste 300.000 de euro, organizatorul Australian Open intervenind pentru a acoperi întreaga sumă. În plus, se gândeşte să dea în judecată Australia pentru cum a fost tratat în perioada la intrarea în ţară şi pe perioada până când a pierdut ultimul proces. Conform publicaţiei sârbe Telegraf, Nole crede că a fost tratat necorespunzător şi vrea să ceară compensaţii uriaşe Guvernului Australiei, în valoare de 3,8 milioane de euro, invocând "tratamente rele" pe durata şederii sale în Melbourne.

Între timp, Djokovici a devenit acţionarul majoritar al unei companii daneze de biotehnologie care lucrează la un tratament pentru covid-19. Djokovici a cumpărat 80 la sută din acţiunile QuantBioRes în 2020. Ivan Loncarevic, director executiv al companiei, a confirmat pentru Reuters implicarea lui Djokovici. El a mai declarat, pentru Financial Times, că nu a mai discutat din luna noiembrie cu tenismenul şi că sportivul nu este “antivaccinare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite