D-ale Carnavalului: Tot cu Jose Peseiro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haosul la Rapid pare fără sfârşit. Ieri dimineaţă, antrenorul portughez Jose Peseiro, dat afară săptămâna trecută, a fost numit din nou antrenorul echipei! „Peseiro şi tot staff-ul său

Haosul la Rapid pare fără sfârşit. Ieri dimineaţă, antrenorul portughez Jose Peseiro, dat afară săptămâna trecută, a fost numit din nou antrenorul echipei! „Peseiro şi tot staff-ul său au fost reinstalaţi în funcţie, iar de astăzi au revenit la treabă. Avem încredere că poate redresa echipa”, a spus directorul general adjunct, Grigore Sichitiu.

Cu tehnicianul portughez pe bancă, Rapidul nu a mai câştigat din luna august, contabilizând patru înfrângeri din cinci meciuri în Liga I şi o eliminare din Cupa UEFA în faţa lui Wolfsburg. Peseiro a condus deja antrenamentul de miercuri dimineaţa al Rapidului, iar conform unor surse în contractul său a fost inserată o clauză în urma căreia va fi demis dacă nu va clasa echipa pe unul dintre primele două locuri la finalul campionatului.

Bergodi se înţelesese cu Taher!

Tehnicianul italian a dezvăluit ieri că marţi a negociat cu patronul giuleştenilor Fathi Taher şi că urma ca astăzi să preia conducerea echipei. „Marţi am fost la Bucureşti, am bătut palma cu domnul Taher şi aştept să mă sune să finalizăm tranzacţia.

Acum am aflat că domnul Peseiro a fost reinstalat la Rapid, dar eu tot aştept să mă sune domnul Taher. De ce nu am semnat ieri, dacă ne-am înţeles? Contractul nu este ceva care se semnează în două minute sau pe loc. Pe mine însă nu m-a anunţat nimeni de la Rapid, tot aştept să mă sune. Nu mai înţeleg nimic, e o surpriză”, a spus Bergodi, care ieri îşi făcea bagajele pentru a veni în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite