„Cutremur” pe Teatrul Viselor: Liverpool a spulberat Man. United. Salah, triplă, Keita, scos cu targa de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
liverpool man united

Manchester United a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), de Liverpool, în etapa a IX-a a campionatului englez Premier League.

Au marcat: Keita '5, Jota '13, Salah '38, '45+5, '50.

De la gazde, Pogba, care a intrat pe teren la pauză, a fost eliminat în minutul 60, după o intrare dură asupra lui Keita. Fotbalistul echipei din Liverpool a fost scos cu targa de pe teren după atacul francezului.

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 52, dar reuşita portughezului a fost anulată pentru ofsaid.

Tot el nu a suportat umilinţa şi a fost protagonistul unui gest golănesc. Şi-a lovit adversarul căzut pe gazon, dar a scăpat doar cu un cartonaş galben.

Fanii au plecat la pauza meciului Manchester United - Liverpool

Nici fanii „diavolilor” nu au rezistat. Reporterii Sky Sports au surprins mii de oameni care au părăsit arena la pauză. Alte scaune au rămase goale după reuşita de 5-0, semnată de Salah. Pasa de gol a fost una genială, un exterior de 40 de metri venit de la Henderson.

Tot duminică, s-au mai jucat Brentford - Leicester, scor 1-2, şi West Ham United - Tottenham, scor 1-0.

Liverpool ocupă locul 2 în clasament, cu 21 de puncte, un punct mai puţin decât liderul Chelsea. Manchester City este pe locul 3, cu 20 de puncte, iar West Ham, pe 4, cu 17 puncte.

Brighton ocupă locul 5, cu 15 puncte, la egalitate cu Tottenham, de pe locul 6. Manchester United este pe locul 7, cu 14 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite