Cutremur la Real: A anunţat despărţirea de Sergio Ramos! Unde poate ajunge căpitanul madrilenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
real

Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri seara, pe site-ul oficial, că Sergio Ramos pleacă de la gruparea la care a activat 16 ani.

Cel mai emblematic jucător în activitate al madrilenilor se va despărţi, astăzi, de clubul la care a evoluat aproape întreaga sa carieră. Chiar dacă contractul său expira peste două săptămâni, cele două părţi au convenit să înceteze mai repede colaborarea.

“Real Madrid CF anunţă că mâine, joi, 17 iunie, la ora 12.30, va avea loc un eveniment de omagiu şi de despărţire de căpitanul nostru, Sergio Ramos, la care va fi prezent şi preşedintele Florentino Perez. Sergio Ramos va susţine apoi o conferinţă de presă virtuală”, a fost anunţul postat pe site-ul grupării.

Conform presei iberice, motivul divorţului îl reprezintă neînţelegerile privind prelungirea contractului. Ramos dorea o înţelegere pe două sezoane, doar că oferta din partea clubului prevedea un contract pentru un singur an şi o reducere salarială de 10%, condiţii considerate inaccetabile de vedetă. 

Sergio Ramos a fost legitimat la Real Madrid vreme de 16 ani, perioadă în care a adunat 671 de meciuri şi 101 goluri în tricoul galacticilor. Fotbalistul a câştigat cu echipa din capitala Spaniei peste 20 de trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, 5 titluri în întrecerea internă, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Europei şi 4 Supercupe ale Spaniei. 

Presa internaţională speculează că Manchester City are cele mai mari şanse să obţină semnătura fundaşului, însă Manchester United, PSG şi clubul la care s-a format, Sevilla, stau şi ele la pândă şi ar fi luat legătura cu agentul jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite