„Cutremur“ la Dinamo: Au fost daţi afară jucătorii care au cauzat eliminarea istorică din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată pe locul 12 din 14 în campionat, formaţia din „Ştefan cel Mare“ vedea în competiţia KO salvarea unui sezon dezastruos. Acum, s-a dus şi această şansă.

Dinamo a părăsit Cupa României în optimi, după un meci halucinant cu AS Csikszereda, echipă de liga a treia! „Câinii“ au fost conduşi cu 2-0, însă au egalat, au preluat conducerea în prelungiri, dar au fost egalaţi şi apoi au fost învinşi la loviturile de departajare. 

Aici, roş-albii au avut mai multe şanse de a tranşa calificarea, însă, de fiecare dată, au dat cu piciorul la această oportunitate. A fost strigător la cer modul în care primul penalty decisiv a fost ratat de Gicu Grozav, cel care a încercat o „scăriţă“, trimiţând mingea peste transversală. Apoi, eliminarea a fost decisă de penalty-ul ratat de fundaşul belgian, Kino Delorge. Acesta n-a fost în stare să dea gol, deşi după prima ratare, arbitrul i-a mai dat o şansă, considerând că la prima execuţie, portarul advers a ieşit mult din poartă.

Astăzi, ambii jucători au încheiat conturile cu Dinamo. Gicu Grozav a solicitat rezilierea contractului fără nicio pretenţie materială, iar clubul a fost de  acord. La fel s-a întâmplat şi cu Delorge. Ambii jucători fuseseră făcuţi praf de antrenorul Mircea Rednic, imediat după eliminarea din Cupa României.

Ce a spus Mircea Rednic?

*Dacă tu nu eşti în stare, ţi s-a dat încă o şansă. Dacă din două penalty nu eşti în stare să dai un gol, ce pretenţii să ai? Un jucător străin. Şi nu numai el. Atitudinea. Felul cum s-au bătut unele penaltyuri. Un penalty decisiv. Portarul pleca deja la Sf. Gheorghe şi tu dai pijnetă. Tu nu eşti în stare să o bagi singur în poartă şi dai „pijnetă“. Adică asta e... Nu ştiu... Lipsă de respect. Dinamo ţi-a întins o mână. Nu se poate să ai atitudinea asta. 

*Sper să fie şi el dezamăgit (n.r. – Grozav). El se joacă. Cu mine nu se joacă nimeni. Păcat că suferim mulţi din echipă, de lângă echipă, care punem mult suflet şi suntem luaţi la mişto. Dar eu niciodată nu permit acest lucru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite