„Cutremur“ la Cluj: Dan Petrescu a plecat de la CFR! Ce a spus patronul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul din 16-imile Cupei României, 1-0 cu Poli Iaşi, înregistrat dumincă seara, pare că i-a fost fatal antrenorului care a adus ultimele trei titluri în Gruia.

Mandatul lui Dan Petrescu la echipa campioană a luat sfârşit, decizia fiind luată după eliminare din Cupa României, în urma unei întâlniri de urgenţă a şefilor grupării ardelene. 

Clauza de reziliere de 2 milioane de euro, valabilă în ambele direcţii, ar urma să fie negociată de antrenor cu patronul Neluţu Varga în zilele următoare. Şeful clubului a confirmat, duminică noaptea, pentru Fanatik, despărţirea de Petrescu şi spune că nu se mai pune problema unei reconcilieri. „Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”, a spus Neluţu Varga pentru sursa citată.

Digisport anunţă că oficializarea divorţului ar putea avea loc luni, la prânz, după o şedinţă la care vor participa Neluţu Varga, Marian Copilu şi Dan Petrescu.

Relaţia tensionată dintre conducători şi antrenor şi rezultatele foarte slabe înregistrate în ultima vreme ar fi fost decisive în privinţa despărţirii dintre cele două părţi. 

CFR Cluj a ajuns la 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale în toate competiţile, două în LIga 1, două în Europa League şi eliminarea din Cupa României, iar tehnicianul s-a plâns în nennumărate rânduri de campania nesatifăcătoare de tranferuri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite