„Cutremur“ la Astra: Antrenorul Eugen Neagoe, dat afară! S-a şi bătut palma cu succesorul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe, dat afară de la Astra
Eugen Neagoe, dat afară de la Astra

Formaţia din Giurgiu a ajuns la patru înfrângeri, în ultimele cinci meciuri de campionat şi, ameninţată cu retrogradarea, a luat o decizie drastică.

Cu patronul Ioan Niculae după gratii, Astra se scufundă încet, dar sigur! Chiar dacă a ajuns în semifinalele Cupei României - a câştigat turul cu Dinamo, acasă, cu 1-0 - în play-out, echipa are o situaţie dezastruoasă!

Din ultimele zece meciuri de campionat (trei în sezonul regulat şi şapte în play-out) a fost câştigat unul singur! A fost un 3-1, în deplasare, cu Hermannstadt, la 20 aprilie, în runda a doua din play-out. În rest, cinci remize şi patru înfrângeri. Iar dintre înfrângeri, trei au venit în ultimele trei etape de play-out. Sâmbătă, picătura care a umplut paharul răbdării conducerii a fost un eşec, la Mediaş, 1-2 cu Gaz Metan.

La scurt timp, s-a luat decizia îndepărtării antrenorului Eugen Neagoe (53 de ani) de pe bancă. Acesta se afla în funcţie de la 11 noiembrie. Neagoe a plecat de la echipă, cu următorul bilanţ: 31 de meciuri, 13 victorii, 12 egaluri, 6 înfrângeri. Golaveraj: 45-28.

În locul lui Neagoe a şi fost instalat deja Ionuţ Badea (45 de ani). Acesta a pregătit ultima dată FC Argeş, club de la care a plecat în octombrie 2020.

Ionuţ Badea va avea misiunea de a salva Astra de la retrogradare. După 7 etape din play-out, echipa e pe locul 12, ultimul care asigură rămânerea în Liga I. Iată situaţia de la subsolul clasamentului:

12. Astra 24 de puncte (7 meciuri)

13. Viitorul 23 de puncte (6 meciuri)

14. Voluntari 23 de puncte (6 meciuri)

15. Hermannstadt 20 de puncte (7 meciuri)

16. Poli Iaşi 17 puncte (6 meciuri)

*Locurile 13 şi 14 duc la baraj

*Locurile 15 şi 16 retrogradează direct

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite