Cupa Davis: România conduce Marocul cu 2-0. Marius Copil a câştigat în 39 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil
Marius Copil

Jucătorul Adrian Ungur, locul 500 ATP, l-a învins pe Lamine Ouahab, locul 572 ATP, scor 6-0, 7-6 (7/3), iar România conduce Maroc, scor 2-0, în întâlnirea contând pentru turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Meciul a durat o oră şi 17 minute.

În primul meci, Marius Copil, locul 84 ATP, l-a învins pe Amine Ahouda, locul 699 ATP, scor 6-0, 6-1, în 39 de minute.

Duminică, Marius Copil şi Florin Mergea vor evolua la dublu cu Ahouda şi Ouahab, iar apoi Copil va evolua cu Ouahab, iar Ungur cu Ahouda.

Întâlnirea România – Maroc se desfăşoară sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

"Nu mă aşteptam la un meci atât de scurt, de doar 39 de minute, chiar ]mi doream să joc mai mult şi să ofer un spectacol mai lung. Adversarul nu a fost pe măsură, nici eu nu l-am lăsat să intre în meci, dar a fost şi greu, că nu ştiam nimic despre el, nici măcar un clip pe Youtube. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla şi poate a avut emoţii şi el dar important este că am adus primul punct. Sper ca dublul de duminică să ne aducă 3-0", a declarat Copil.

Marius Copil a mulţumit fanilor prezenţi la Cluj, deşi întâlnirea are loc în perioada de Paşte. "Era normal să nu vină atât de multă lume, e Paştele, le mulţumim din suflet celor care au venit să ne încurajeze. Vom ciocni şi noi ouă roşii, dar deocamdată ciocnim mingiile şi mai întâi trebuie să câştigăm întâlnirea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite