„Cunoaştem foarte bine adversarul. Timişoara, spre deosebire de Brăneşti, este mai uşor de citit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al Universităţii Craiova, Sandu Tăbârcă, susţine că staff-ul şi-a făcut foarte bine lecţiile şi că meciul cu FC Timişoara s-a pregătit în cele mai mici detalii.

Ştiinţa revine acasă printre aplauze şi înjurături

Tăbârcă spune că a lucrat mai mult la factorul psihologic şi că jucătorii care au fost în această săptămână la loturile naţionale s-au întors cu un moral bun. 

Mă bucur că cei care au fost la lot au venit cu un moral bun şi mă refer la cei de la tineret, care au învins în Moldova cu 1-0. Victoria de acolo poate aduce şi alte victorii. Au venit foarte dispuşi să câştige meciul de duminică, de altfel asta spuneau, că acesta este cel mai important meci pentru ei. Avem nevoie de moral. La asta am lucrat şi cu jucătorii rămaşi acasă în această săptămână. “, a spus Sandu Tăbârcă pentru editie.ro.

Cunoaştem foarte bine adversarul. Timişoara, spre deosebire de Brăneşti, este mai uşor de citit, pentru că pe ei îi ştim de foarte mult timp, au cam aceleaşi automatisme de aproape trei ani. Cu Brăneştiul a fost mai dificil, deoarece în afară de cele două meciuri din primele două etape, nu aveam prea multe informaţii despre ei. Sperăm ca la ora jocului să avem toate lecţiile bine puse la punct“, a mai spus Tăbârcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite