Cum vede UEFA eliminarea Stelei din Liga Europa. Site-ul uefa.com ignoră greşelile mari de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii site-ului uefa.com consideră că ratările repetate ale Stelei din meciul cu Dinamo Kiev au fost răzbunate pe final, când ucrainenii au marcat prin Yarmolenko. În schimb, site-ul oficial al UEFA nu pomeneşte nimic despre greşelile de arbitraj care au defavorizat campioana României.

"Dinamo cea de gheaţă i-a trântit uşa în nas Stelei", titrează site-ul oficial al UEFA după înfrângerea roş-albaştrilor în faţa lui Dinamo Kiev. Jurnaliştii forului european consideră că golul lui Yarmolenko a fost o "judecată de apoi", având în vedere ratările uriaşe ale trupei lui Costel Gâlcă. 

"Dinamo Kiev şi-a confirmat supremaţia în Grupa J. Yarmolenko a finalizat cu sânge rece în minutul 71 şi a declanşat dezastrul pentru Steaua, care a fost eliminată din competiţie", au scris jurnaliştii UEFA, care l-au lăudat pe portarul Alexandr Shovkovskiy pentru paradele sale la ocaziile steliştilor: "Portarul ucrainean i-a blocat, rând pe rând, pe Sânmărtean şi Keşeru.

Uefa.com nu menţionează nimic, însă, despre erorile de arbitraj care au dezavantajat clar Steaua. Formaţia lui Gâlcă ar fi trebuit să primească un penalty în repriza secundă pentru un henţ evident făcut în careu de fundaşii ucraineni. Pe deasupra, golul marcat de Yarmolenko a fost validat incorect, întrucât atacantul lui Dinamo Kiev se afla în poziţie de ofsaid înainte de a deschide scorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite