Cum îi văd turcii pe Moruţan şi Cicâldău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpiu Morutan
Olimpiu Morutan

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, transferaţi la Galatasaray de la FCSB şi de la Universitatea Craiova, nu sunt bine văzuţi de presa de pe malurile Bosforului.

Ziariştii cotidianului Aspor au fost tranşanţi: ”Românii Cicâldău şi Moruţan, de la care erau multe aşteptări, sunt nişte jucători obişnuiţi”. Opinia a venit după meciul cu Konyaspor, câştigat de de Galatasaray cu 1-0. ”Oaspeţii au avut posesie de 70%. Galatasaray are probleme la organizarea jocului, nu îşi poate crea ocazii astfel”, au spus jurnaliştii. Echipa lui Fatih Terim este pe locul 6 în Turcia, cu 17 puncte din 9 partide.

Cu toate astea, după meciul Lokomotiv Moscova – Galatasaray 0-1, Moruţan, care a fost introdus pe teren în minutul 76 şi a pasat decisiv pentru Kerem Akturkoglu, a fost apreciat chiar de antrenorul Fatih Terim: ”Nu i-am permis adversarei să mişte. Sunt fericit că am înscris un gol care reflectă fotbalul pe care vrem să-l jucăm”. Moruţan a primit pasă de la celălalt român de la Galata, de la Cicâldău, care a evoluat 90 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite