Cum se simte Maria Şarapova fără nicio performanţă notabilă de la revenirea pe teren. Ce va face rusoaica de acum înainte

Cum se simte Maria Şarapova fără nicio performanţă notabilă de la revenirea pe teren. Ce va face rusoaica de acum înainte

Maria Şarapova

Maria Şarapova  afost eliminată în optimi la US Open şi a rămas fără nicio performanţă notabilă de la revenirea pe teren, după suspendarea pentru dopaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată de jurnaliştii americani dacă acest lucru nu o descurajează, Maria Şarapova a spus că va continua să muncească: "O problemă este atunci când eşti o fată tânără, cu doar câteva sute de dolari în buzunar, fără nicio perspectivă, ci doar cu un vis şi nu ştii cum evoluează viaţa ta din acel moment. Dar eu am realizat destule în această carieră, în această viaţă. Am în continuare convingerea că voi mai reuşi. Am motivaţia şi muncesc zi de zi. Nu cred că aş mai fi fost aici, dacă nu aveam convingerea de a merge mai departe şi motivaţia de a face acest lucru zi de zi"

De când s-a întore pe teren, din aprilie 2017, Maria Şarapova a câştigat un singur turneu, cel de la Tianjin, un turneu însă mic şi fără strălucire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: