Cum se face selecţia la echipa de Fed Cup a României. Ce a cerut Simona Halep şi cum s-au împărţit banii între fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un comunicat de presă în care a anuţat convocările pentru meciul cu Fraţa din semifinalele Fed Cup, căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, a ţinut să elimine orice speculaţii care ar putea afecta crucialul meci de luna viitoare.

"Noi avem nevoie de linişte înaintea acestui meci atât de important şi este trist să vezi cum persoane răuvoitoare încearcă să dezbine această echipă. Toate fetele din echipă au avut parte de un tratament corect din partea federaţiei precum şi din partea noastră, a mea şi a Alinei Tecşor.

Eu pot să vă asigur că nu există niciun scandal în echipa de Fed Cup a României aşa cum, vă garantez că, niciodată, Simona Halep nu a condiţionat prezenţa ei în echipă în nicun fel. Simona nu a cerut niciodată ca o jucătoare să nu fie chemată, nu a stabilit niciodată cine să joace şi cine nu, nu a vrut niciodată mai mulţi bani, cum aţi văzut că se mai întâmplă în lume, şi, probabil cel mai important lucru, ea este cea care a insistat întotdeauna ca banii care vin de la ITF, exclusiv pentru premierea jucătoarelor, să se împartă în mod egal între toate fetele, indiferent dacă au jucat sau nu. Şi aşa s-a întâmplat şi după meciul din Cehia, iar toate fetele au primit, deja, sumele cuvenite", a precizat Segărceanu.

România va întâlni Franţa, în deplasare, la Rouen, partidă programată pe 20 şi 21 aprilie.

Citeşte şi:

Schimbare în echipa de Fed Cup a României! Cine vine pentru meciul cu Franţa, din semifinalele competiţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite