Cum s-a încheiat primul meci în care Roger Federer şi Serena Williams s-au aflat faţă în faţă, ca adversari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams şi Roger Federer
Serena Williams şi Roger Federer

Întâlnire de gradul zero la Cupa Hopman, unde Roger Federer şi Serena Williams, doi titani ai tenisului mondial, s-au aflat faţă în faţă pentru prima dată în carieră.

Întâlnirea a fost câştigată de Roger Federer, care a jucat alături de Belinda Bencic. Cei doi s-au impus cu scorul de 4-2, 4-3 (5/3) contra prechii americane Frances Tiafoe/ Serena Williams. 

Astfel, Elveţia a câştigat cu scorul de 2-1 meciul cu SUA, din Grupa B a Cupei Hopman.  În vârstă de 37 de ani, Serena Wiliams şi Roger Federer au împreună, coincidenţă, chiar 37 de titluri de Grand Slam la simplu, aşa că la final nu puteau avea decât cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. ”În toţi aceşti ani nu am mai făcut aşa ceva, deci a fost ceva extraordinar, un moment de vârf al carierelor noastre. Am crescut unul cu celălalt. Mi-ar fi plăcut să dureze meciul mai mult, a fost doar o încălzire. A fost distractiv, mi-ar fi plăcut să fac poze. Roger este un jucător carismatic, incredibil şi serviciul lui este subestimat. Mi-ar plăcea să-mi dea câteva sfaturi”, a spus Serena Williams.

Roger Federer a fost un adevărat domn: ”Am fost nervos la retur, pentru că nu ştiam cum va fi şi pentru că lumea vorbeşte mult despre serviciul său”, a spus elveţianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite