Cum s-a dezumflat Reghecampf. Drumul de la "Putem bate Barcelona şi Real Madrid" până la "Ne batem la locul 4"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

“Nimeni nu va câştiga vreodată un duel verbal cu mine. Ştiu fotbal, sunt prea bun, sunt managerul Stelei. Nimeni nu ştie cât fotbal ştiu eu, nimeni în Romania. Nu pot fi niciodată prins în ofsaid cu nimic!”.

Declaraţia aparţine managerului Stelei, Mihai Stoica şi a fost dată cu acum o săptămână. Pentru Meme lăudăroşenia e parte din viaţă, aşa că nu mai surprinde pe nimeni aroganţele sale, dar în ultimul an, el a reuşit să-l contamineze şi pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf cu acest virus.Reghe a renunţat la modestie şi a început să facă declaraţii mai mult decât îndrăzneţe, care acum îl pun într-o postură jenantă, ţinând cont că Steaua nu doar că nu confirm în Liga Campionilor, dar chiar dezamăgeşte. Apogeul supraevaluării echipei sale a fost în august când Reghecampf a spus răspicat într-o emisiune tv: “Noi putem bate la Bucureşti pe oricine, şi pe Barcelona şi pe Real Madrid. Avem o echipă care nu se retrage şi joacă fotbal. Marile echipe se concentrează mai puţin în astfel de meciuri şi noi putem profita!”

Declaraţiile antrenorului Stelei

„Îmi doresc foarte mult să picăm cu Chelsea, ca să ne luăm revanşa după eliminarea din Liga Europa. Am această ambiţie personală”
Înaintea tragerii la sorţi
„Am spus că vreau revanşa şi am avut gura aurită. Cred că vom avea o evoluţie mult mai bună în faţa lui Chelsea. Chiar putem să ne calificăm în primăvara Ligii Campionilor”
După tragerea la sorţi
„Ne aşteaptă un meci dificil, dar cred că putem câştiga. Avem o echipă foarte puternică şi am venit aici să învingem. Steaua s-a schimbat mult în ultimul an şi are valoare foarte mare”

Înainte de meciul cu Schalke
„Nu e nimic de spus. Aşa se întâmplă când faci greşeli copilăreşti. Nu s-a schimbat nimic, dar trebuie să câştigăm următorul meci”
După meciul cu Schalke
„Vom juca mult mai bine decât am făcut-o în Germania, cu Schalke. Sunt sigur că vom reuşi să marcăm, chiar dacă întâlnim o formaţie foarte valoroasă”
Înainte de meciul cu Chelsea
„Ne-am propus mult şi am reuşit puţin. Dacă batem Basel ne luptăm la locul trei, dar deocamdată ne batem la locul 4”
După meciul cu Chelsea
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite