Cum au râs şefii fotbalului românesc de Liviu Dragnea şi ce poreclă i-a fost atribuită preşedintelui PSD, care l-a susţinut pe Ionuţ Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-a declarata susţinător al lui Ionuţ Lupescu la alegerile de la FRF, pe care acesta le-a pierduit categoric.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Dragnea şi-a afirmat sprijinul pentru fostul internaţional cu două zile înaintea scrutinului, dând senzaţia că încearcă să influenţeze electoratul. Într-o stenogramă prezentată de Gazeta Sporturilor se arată cum au reacţionat şefii de la FRF, după interviul lui Dragnea şi cum l-au poreclit pe acesta. 

La un moment dat, Gabriel Bodescu, mâna dreaptă a lui Răzvan Burleanu, vorbeşte despre Moustache, care nu poate fi decât Dragnea, amintind de interviul dat de acesta. Imediat, ceilalţi membri ai echupei lui Burleanu chicotesc şi râd de porecla pe care a primit-o şeful PSD. Din înregistrări se deduce că şefii de FRF nu s-au temut nicio clipă de sprijinul pe care Lupescu l-ar fi avut din partea politicului.

Vezi AICI înregistrările prezentae de Gazeta Sporturilor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite