Cum l-a surprins Serena pe Cahill. Ce spune fostul antrenor al Simonei despre şansele româncei în finală la Wimbledon

Cum l-a surprins Serena pe Cahill. Ce spune fostul antrenor al Simonei despre şansele româncei în finală la Wimbledon

Fostul antrenor al Simonei Halep. Darren Cahill a vorbit despre marea finală de la Wimbledon, dintre româncă şi Serena Williams

"Nu trebuie gândit că Serena a pierdut ultimele finale, ci la cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B şi planul C, dar nimic nu a  funcţionat. Serena a jucat fantastic de bine, nu mă aşteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci pe tot parcursul turneului", a declarat  australianul.

Cahill a analizat şi victoria Simonei Halep din meciul cu Svitolina şi spune că a fost impresionat de jocul româncei. "E cel mai bun meci pe iarbă făcut de Simona în toată cariera ei. A trecut cu bine de primele game-uri, care au fost foarte echilibrate, iar apoi şi-a continuat forma grozavă. A venit la fileu, a servit bine, în timp ce forehandul şi reverul au funcţionat perfect", a mai spus fostul tehnician al româncei, la ESPN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: