Cum l-a sfidat pe Ion Ţiriac fosta mare gimnastă Andreea Răducan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac s-a declarat împotriva oamenilor care au ieşit în stradă săptămâni la rând, dar printre aceştia au fost şi angajaţi  de la firmele sale.

Unul dintre colaboratorii de bază ai lui Ion Ţiriac la Fundaţia Olimpică Română este Andreea Răducan, fosta mare gimnastă. Aceasta şi-a exprimat din start dezaprobara faţă de acţiunile Guvernului, care a dorit să treacă peste noapte celebra OUG 13 şi a scris pe Facebook la vremea respectivă: „Cred că este pentru prima dată în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc. Sunt genul de om care obişnuieşte să-şi promoveze ţara cu tot ce are ea mai frumos, şi să-şi spele rufele în familie. Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre. Sunt dezamagită de ceea ce trăim şi  asta în primul rând din cauza noastră“.

În zilele următoare, Andreea Răducan a fost şi ea în Piaţa Victoriei alături de preşedintele Raifeissen Bank România, Steven van Groningen,  şi de soţia acestuia, fosta mare campioană la canotaj Valeria Răcilă. 

Recent, Ion Ţiriac a declarat că dezaprobă manifestările din stradă şi că preferă oricând un hoţ unui prost. Iată că printre cei catalogaţi “proşti“ sunt şi angajaţi ai firmelor sale, precum Andreea Răducan. 

Trecutul de miliţian al lui Ion Ţiriac. Ce grade a avut fostul tenismen 

"Am văzut manifestaţiile şi respect vocea fiecărui român care protestează. Cred că asta înseamnă democraţie şi este ceva normal Nadia Comăneci
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite