Cum au încercat ziariştii să o încurce pe Simona: ”Ce rol are dragostea?” Răspunsul amuzant al româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Aproape la fiecare conferinţă de presă, reprezentanţli media încearcă îi surprindă pe jucători cu întrebări care ies din zona sportului, iar Simona Halep a avut parte de un astfel de moment după meciul din turul trei de la Australian Open.

La întâlnirea cu jurnaliştii după victoria cu Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, jucătoarei de pe locul 2 WTA i s-a atras atenţia că va juca meciul din optimi, cu Iga Swiatek, pe 14 februarie, de Valentine's Day, după care a urmat o curiozitate atipică: ”Ce rol are dragostea în tenis?”.

Chiar dacă Simona a izbucnit iniţial în râs, sportiva a oferit un răspuns detaliat la întrebarea primită. ”Nu mă gândesc în ce zic joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici şi în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin's Day pentru după meci. Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viaţa mea. Îmi place să împărtăşesc cu cei apropiaţi totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”, a spus Simona, citată de digisport.ro.

Meciul Halep (2 WTA) - Swiatek (17 WTA) va fi primul din cea de a doua sesiune a zilei de duminică şi va fi găzduit de arena principală a complexului, Rod Laver, astfel că cele două jucătoare vor intra pe teren la ora 10.00, ora României. 

Partida va fi transmisă în România de Eurosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite