Cum a fost influenţată în rău viaţa copilului cu tricoul improvizat dintr-o pungă din plastic de întâlnirea cu Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă mai aduceţi aminte de Murtaza Ahmadi, puştiul de 5 ani care a devenit celebru după ce o fotografie cu el, îmbrăcat într-un aşa zis tricou cu Messi improvizat dintr-o punga de plastic, a devenit virală în ianuarie 2016?

După ce a făcut valuri în presa de pe tot mapamondul, într-un final, băieţelul s-a întâlnit cu idolul lui, câteva luni mai târziu, în Qatar, iar Messi i-a făcut cadou două tricouri de joc cu semnătura lui. Zilele acestea, postul de televiziune CNN a vrut să afle ce mai fac Murtaza, care între timp a împlinit 7 ani, şi familia acestuia şi dacă întâlnirea cu Messi i-a influenţat în vreun fel viaţa

Potrivit sursei citate, celebritatea dobândită în urmă cu trei ani i-a îngreunat foarte mult existenţa, familia acestuia susţinând că regretă acum mediatizarea excesivă la care a fost supusă

"Din ziua în care Murtaza a devenit faimos, viaţa a devenit dificilă pentru familia noastră. Nu numai talibanii, dar şi alte grupări au început să creadă că Messi ne-a dat o grămadă de bani. Ne-am simţit ameninţaţi tot timpul şi nu l-am mai lăsat să meargă la şcoală", a declarat mama copilului, Shafiqa.

După ce talibanii au invadat oraşul în care locuiau, Murtaza şi mama sa au fost nevoiţi să se refugieze în capitala Kabul, dar tot nu au reuşit să lase problemele în urmă. "Ne-ar fi fost mai bine dacă Murtaza nu ar fi fost aşa celebru. Ne simţim ameninţaţi peste tot, şi în oraşul nostru natal, şi la Kabul. Este nevoit să îşi petreacă tot timpul liber doar în casă", a mai spus Shafiqa.

Băieţelul a povestit că s-a temut să poarte tricourile primite în dar de la căpitanul Barcelonei şi speră ca într-o zi să aibă şansa să poată emigra "Nu puteam să port tricoul primit de la Messi, îmi era frică să nu mă rănească cineva. Din cauza războiului, aş vrea să plec din această ţară. Vreau să mă fac fotbalist, exact ca Messi"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite