Cum explică elveţianul Stan Wawrinka înfrângerea din faţa lui Marius Copil, care l-a eliminat în turneul de la Sofia

Cum explică elveţianul Stan Wawrinka înfrângerea din faţa lui Marius Copil, care l-a eliminat în turneul de la Sofia

Stan Wawrinka

Marius Copil a reuşit un rezultat excelent la Sofia, acolo unde l-a eliminat pe Stan Wawrinka, deţinătorul a trei titluri de Grand Slam.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius s-a impus în trei seturi, scor  3-6, 7-6 (5), 6-4 şi va juca joi în optimile de finală cu învingătorul din partida Fernando Verdasco (Spania, 26 ATP) – Alexandar Lazarov (Bulgaria, 541 ATP). 

Vizibil afectat de eliminare, Wawrinka a declarat: "Cred că a fost un meci foarte dificil. Am jucat foarte bine în primul set. În al doilea, am avut câteva ocazii. El a fost puţin mai bun la început. Am făcut câteva greşeli. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în setul 3. A jucat bine. Câteodată pierzi astfel de meciuri. Trebuie să continui să te antrenezi şi să lupţi. Aceasta nu a fost seara mea. Sigur că sunt necăjit, dar trebuie să merg mai departe"

De partea celaltă, Marius Copil a apreciat; "E o victorie mare. Nu am început bine partida. Am avut probleme la serviciu. Dar am câştigat cumva tie-break-ul, am avut şansa unui break în setul 3 şi am servit excelent la minge de meci… Anul trecut am servit excelent aici la Sofia şi sper că continui la fel"


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: