Cum a dovedit Darren Cahill că este un mare antrenor! Ce i-a făcut el Simonei Halep cu riscul de a o enerva pe aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi antrenorul ei, Darren Cahill, au o relaţie extraordinară, în care mai apar însă şi unele  momente tensionate.

Ultimul dintre ele s-a petrecut la Montreal, acolo unde Cahill a luat o decizie surprinzătoare, în timpul unui meci. El a refuzat să vină la court-coaching, deşi Simona îi ceruse acest lucru. Momentul s-a petrecut în setul doi al finalei cu Sloane Stephens.

"Simona m-a chemat pe teren in mijlocul setului secund, dar mi-am dat seama ca n-avea nimic bun sa iasa din acel moment. Ii puteam spune ca e emotionala, dar cel mai important ca antrenor este sa-ti inveti jucatoarea sa isi rezolve singura problemele. A fost pentru prima data cand am refuzat sa intru pe teren. I-am aratat ca nu vin", a spus Darren Cahill la ESPN, citat de ziare.com.

Australianul a menţionat că spera ca Simona să apeleze tot mai rar la serviciile sale în timpul meciurilor. "Nu mă aştept sa ma cheme prea des deoarece stiu ca are tot ce trebuie in interior. Daca poate sapa adanc si sa gaseasca resursele va reusi de una singura", a mai spus Darren.

„Simona Halep arată şi joacă precum un lider mondial“. Ce legendă a tenisului o vede favorită pe româncă la US Open

Fosta adversară a Simonei de la Roland Garros a cerut sprijinul financiar al fanilor. Câţi bani a strâns

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite