România-Rusia Cum crede Ambros Martin că va fi afectată echipa de lipsa Cristinei: „Este foarte dificil fară ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambros

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin, Ambros Martin, a vorbit la conferinţa de presă de joi, premergătoare semifinalei cu Rusia de la Campionatul European, şi despre situaţia Cristinei Neagu şi cum se resfrânge absenţa ei asupra echipei.

"Este foarte dificil să jucăm fără Cristina. Nu va putea juca, dar va fi alături de noi. E o motivaţie pentru întreaga echipă să încercăm să învingem Rusia. Vom juca şi pentru Cristina, toată lumea ştie, ea îşi dorea să obţină un rezultat mare pentru România, şi-a dat viaţa pentru naţională . Vom lupta şi vom încerca să facem un joc bun pentru a ne îndeplini obiectivul, dar vom juca şi pentru Cristina", a spus Ambros Martin, la conferinţa de presă, conform gsp.ro

În înfrângerea cu Ungaria de miercuri, Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept. Handbalista în vârstă de 30 de ani va lipsi cel puţin şase luni de pe teren şi va rata atât ce a rămas din Campionatul European, cât şi restul sezonului în Liga Campionilor la nivel de club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite