Presa din Norvegia, dezamăgită de anularea meciului cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România - Norvegia FOTO EPA-EFE / Vidar Ruud

Întâlnirea România – Norvegia, programată astăzi, nu se va mai disputa, după ce oaspeţii nu au făcut deplasarea la Bucureşti iar meciul din Liga Naţiunilor a fost anulat

Norvegienii nu au putut călători pentru partida din această seară de pe Arena Naţională, acest lucru fiindu-le interzis de autorităţi, ca urmare a unui caz de coronavirus descoperit în lotul echipei, iar jurnaliştii nordici regretă situaţia în care se află echipa lor naţională.

"Autorităţile au închis cea mai uşoară cale către o Cupă Mondială pentru Norvegia - victoria în grupa din Liga Naţiunilor B. Acum vom ajunge probabil în Liga C şi, în mai multe moduri, echipa naţională trebuie să o ia de la început în 2021", a scris vg.no, citat de digisport.ro

"UEFA a confirmat că naţionala Norvegiei nu va face deplasarea în România. Decizia a fost luată după o şedinţă între Federaţia Norvegiei şi autorităţile scandinave. Consecinţele vor fi stabilite de Comisia de Disciplină a UEFA. Cel mai probabil, naţionala Norvegiei va pierde la "masa verde" meciul cu România. Singura excepţie ar fi ca Federaţia nordică să nu fie găsită vinovată pentru neprezentare", au notat şi jurnaliştii de la tv2.no.

Sâmbătă, Ministerul Sănătăţii din Norvegia nu a permis delegaţiei echipei naţionale să plece spre România, din cauza apariţiei unui caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus în lotul antrenat de Lars Lagerbäck.

În Norvegia, cine a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19 e obligat să se izoleze timp de 10 zile. Aşa s-a întâmplat şi cu naţionala de fotbal, toată echipa fiind pusă în carantină, deoarece a avut contact cu căpitanul Omar Elabdellaoui, testat pozitiv, înaintea plecării spre România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite