Cum arată Dănuţ Lupu la o lună după ce a ieşit din spital: „Medicii mi-au dat voie la un pahar de şpriţ, maximum două”

Cum arată Dănuţ Lupu la o lună după ce a ieşit din spital: „Medicii mi-au dat voie la un pahar de şpriţ, maximum două”

Dănuţ Lupu, în anul 1999, pe vremea când evolua în tricoul Rapidului

A trecut o lună de când Dănuţ Lupu a părăsit Institutul Matei Balş, unde a stat internat, la terapie intensivă, timp de două săptămâni, după ce a suferit o dublă pneumonie acută şi a acuzat şi o insuficienţă respiratorie severă. Fostul fotbalist s-a recuperat însă excelent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajuns la 49 de ani, Dănuţ Lupu, cel care făcea furori în campionatul românesc acum două-trei decenii, a slăbit aproape 30 de kilograme. Ba mai mult, a reuşit şi să se lase de fumat. „A fost cam grav, dar am driblat-o şi pe asta.Medicii mi-au dat voie la un pahar de şpriţ, maximum două”, a dezvăluit Lupu, care s-a întâlnit recent cu câţiva dintre bunii săi prieteni, alături de care a depănat amintiri.

Gălăţeanul a ţinut să-i aibă alături pe Miodrag Belodedici, Gigi Mulţescu, Alex Clement - fost jucător la Petrolul Ploieşti, Adrian Enache, respectiv actualul consilier parlamentar Vali Savadosi, fost jucător la FC Olt Scorniceşti şi Victoria Bucureşti în anii '80, cei care l-au ajutat şi în perioada în care a fost spitalizat. 

Dănuţ Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti. Panathinaikos Atena (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Brescia (Italia), Laminorul Roman şi Tzafririm Holon (Israel). La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998, făcând parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: