Articol publicitar

Cum alegi operatorul potrivit pentru tine în 2019?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
asdf

Industria betting-ului creşte de la an la an şi în ţara noastră. Probabil că pe piaţă vor apărea operatori noi şi în 2019, care vor fi nevoiţi să vină cu ceva extraordinar pentru a avea şanse să intre măcar în Top 5. În acest moment, pariorii români au de unde să aleagă.

Dacă nu ai cont la o agenţie de pariuri sportive online sau dacă ai, dar vrei să vezi cum este să joci şi în altă parte, citeşte acest articol şi vei vedea cum să alegi operatorul potrivit pentru tine în acest an.

Primul criteriu: statutul operatorului

Mai întâi şi mai întâi, trebuie să vezi care sunt casele ce activează online şi au licenţă ONJN pentru 2019. Teoretic îţi poţi deschide cont la operatori care nu au licenţă pe România, dar se poate întâmpla ca unele site-uri să nu fie blocate. Există şi posibilitatea să driblezi interdicţia folosind o aplicaţie care să ascundă IP-ul, dar ce sens are? De ce să rişti amenda între 5.000 şi 10.000 de RON, prevăzută de lege pentru cei care joacă la agenţii nelicenţiate? În plus, dacă joci la un operator aflat pe lista neagră, nu eşti protejat în faţa eventualelor abuzuri precum limitarea contului sau neplata unor câştiguri. Nu ai cum să te adresezi autorităţilor.

O dată ce am lămurit acest aspect, a venit momentul să vorbim despre criteriile în funcţie de care să alegem casa de pariuri preferată. Sunt două categorii principale: criterii general valabile şi criterii preferenţiale.

I.            Criterii general valabile

asdf

1. Ofertele promoţionale

Avantajele concrete primite o dată cu deschiderea unui cont nu sunt relevante pentru activitatea celi care joacă pe termen lung, dar nici nu pot fi ignorate. Mulţi jucători aleg operatorul şi în funcţie de ofertele promoţionale, care se împart şi ele în mai multe categorii:

- pachete de bun venit (sunt importante atât fondurile suplimentare primite, cât şi condiţiile de rulaj pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a le transforma în bani reali).

- freebets (pariuri gratuite, dacă sunt câştigătoare primeşti în cont numai profitul, însemnând câştigul – miza primită cadou)

- full bets (sunt tot nişte pariuri gratuite, diferenţa fiind că primeşti în cont tot câştigul, dacă este cazul)

- pariuri fără risc (nu primeşti bani pentru a juca, ci joci din fondurile proprii, dar se rambursează miza în cazul în care pariul este necâştigător)

- cote mărite (primul pariu beneficiază de o cotă mărită considerabil graţie unor oferte. De exemplu, cota pentru victoria favoritei se poate transforma din 1.13 în 30.00)

- concursuri cu participare gratuită (periodic, unii operatori organizează concursuri de pronosticuri cu participare gratuită, având premii consistente).

2. Depunerea minimă şi miza minimă

Cine joacă doar ca să se distreze apreciază casele de pariuri online care au un prag coborât al depunerii minime (cum ar fi 20RON) şi o miză minimă care să permită plasarea cât mai multor pariuri cu un buget redus.

3. Limitarea contului

Cine joacă pentru a câştiga bani serioşi obişnuieşte să depună sume mari. Unii operatori limitează mizele maxime ale celor acestei categorii de jucători, mai ales după o serie de bilete câştigate.

4. Cotele

Este cel mai important criteriu pentru cei care urmăresc să fie pe plus pe termen lung. O agenţie care oferă cote bune le oferă pentru toate opţiunile de pariere.

II.          Criterii preferenţiale

asdf

Aprecierea ofertei este pur subiectivă, fiind făcută în funcţie de preferinţele de pariere ale fiecăruia. Nu există operator care să fie lider absolut la toate capitolele. Astfel, dacă obişnuieşti să mizezi live, operatorii potriviţi sunt cei care au ofertă de pariuri live bogată şi platformă de video streaming live, pentru a urmări meciurile. Apoi, depinde ce tipuri de pariuri preferi: pe goluri, pe cornere, pe cartonaşe, pe linii asiatice ş.a.m.d.

Pentru o alegere cât mai bună, citeşte recenziile făcute pentru fiecare operator pe site-ul comunităţii pariorilor online din România. Acolo vei găsi şi părerile altor jucători. Cu cât mai multe informaţii, cu atât decizia ta va fi corectă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite