Cum a ajuns Real Madrid o echipă ridicolă: Tatăl antrenorului „galacticilor“ a explicat ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julen Lopetegui
Julen Lopetegui

Julen Lopetegui (52 de ani) părăseşte Real Madrid cu un bilanţ negru, având în vedere că a pregătit campioana en-titre a Europei: 6 victorii, 2 egaluri, 6 înfrângeri.

Ce-i drept, a şi „moştenit“ o echipă fără un fotbalist emblematic, după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus în vară. Tatăl lui Lopetegui, Jose Antonio, a subliniat exact acest lucru într-o declaraţie oferită pentru sport.es.

„Trebuie să te mulţumeşti cu ce ai la dispoziţie. Cristiano Ronaldo a fost bun, a fost un jucător important, a marcat 50 de goluri pe sezon. Acum lipseşte. Acum niciun jucător nu mai e un marcator impresionant. Nimeni n-a fost adus. Se vorbea de aducerea lui Neymar, dar nimeni n-a venit. Fiul meu a fost furat de 50 de goluri“, a acuzat tatăl lui Lopetegui.

De altfel, după înfrângerea cu Barcelona, tehnicianul madrilenilor a avut discursul unui om resemnat cu soarta sa: „Ştim care sunt legile fotbalului. Responsabilitatea e a antrenorului. Nu sunt eu cel care ia deciziile. Eu cred în această echipă, restul nu e responsabilitatea mea. A trebuit să încerc să îmbunătăţesc această echipă. Eu cred că echipa are un viitor în acest sezon. Sunt supărat şi aceasta a fost şi atmosfera din vestiar“.

Ultimele şapte meciuri ale Realului

1-5 cu Barcelona (La Liga)

2-1 cu Viktoria Plzen (Liga Campionilor)

1-2 cu Levante (La Liga)

0-1 cu Alaves (La Liga)

0-1 cu ŢSKA Moscova (Liga Campionilor)

0-0 cu Atletico Madrid (La Liga)

0-3 cu Sevilla (La Liga)

La Liga, etapa a 10-a

1. Barcelona 21 de puncte

2. Alaves 20p

3. Sevilla 19p

4. Atl. Madrid 19p

5. Espanyol 18p

---

9. Real Madrid 14p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite