Cum a ajuns Manchester City la 19 victorii consecutive în toate competiţiile! Răspunsul ironic al lui Guardiola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
guardiola

Echipa antrenată de Pep Guardiola, Manchester City, traversează o perioadă excepţională, englezii câştigând toate partidele jucate în ultimele10 săptămâni.

Tehnicianul spaniol a răspuns cu ironie când a fost întrebat care este cel mai important motiv din spatele succesului echipei pe care o pregăteşte. "Avem mulţi bani pentru a cumpăra jucători incredibili", a spus antrenorul. Acesta a declarat apoi că nu doar munca stă la baza seriei incredibile de 19 victorii, ci şi forţa grupului. "Fără fotbalişti de calitate nu am fi putut atinge asemenea performanţă. Nivelul de înţelegere la care a ajuns acet grup... jucătorii sunt fantastici şi relaţionează incredibil de bine. Joacă fiecare meci doar la victorie. Astăzi ne vom bucura de acest succes, după care ne vom gândi la următorul meci, cel cu West Ham. Când sunt întrebat despre meciul retur, spun că acesta va avea loc peste trei săptămâni, următoarea noastră ţintă este West Ham. Asta este tot ce mă preocupă acum", a mai spus Guradiola, în conferinţa de presă organizată după meciul Borussia Monchengladbach - Manchester City din Liga Campionilor.

2 miliarde de lire sterline în 20 de ani

Conform The Guardian, City a investit aproximativ 2 miliarde de lire sterline (2.8 miliarde de dolari) în ultimele 2 decenii. Venirea lui Guardiola la echipă, în 2016, a accelerat şi mai mult cheltuielile, jumătate de miliard de lire sterline fiind aruncate pe transferuri de jucători precum Gundogan, Gabriel Jesus, Leroy Sane, Bernardo Silva,  Riyad Mahrez, Kyle Walker, Aymeric Laporte, John Stones, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nathan Ake sau Benjamin Mendy. 

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, pe Puskas Arena din Budapesta, echipa germană Borussia Monchengladbach, cu scorul de 2-0 (1-0), în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite