Culmea tupeului: Dinamo strigă hoţii după eliminarea din Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

La cinci zile după o victorie scandaloasă în campionat, în faţa Oţelului, roş-albii au pus tunurile pe arbitraj pentru eşecul înregistrat la Cluj, în competiţia KO. Dorinel Munteanu, cel care a susţinut că n-a văzut penalty-ul clar, care le-a fost refuzat gălăţenilor, a reacţionat vehement, după 1-2 cu CFR, deşi reluările TV nu-i dau dreptate.

Conducătorii „câinilor“ s-au grăbit să-l atace pe centralul Sebastian Colţescu, imediat după eşecul din sferturile Cupei României. 

Principalele capete de acuzare sunt legate de cele două eliminări pe care arbitrul le-a dictat împotriva bucureştenilor. Boubacar (30) şi Nica (113) au fost trimişi mai devreme la cabine de centralul întâlnirii.  

Reluările TV au demonstrat că ambele decizii, mai ales cele două „galbene“ acordate lui Boubacar în primele 30 de minute, când africanul a comis mai multe faulturi violente, au fost 100% corecte.

Dorinel nu comentează, dar comentează

Vehemenţa cu care roş-albii dau vina pe arbitraj e cu atât mai jenantă cu cât, în ultima etapă de campionat, Dinamo a învins Oţelul cu 2-1 datorită arbitrului. Ambele goluri ale bucureştenilor au venit de la 11 metri, pe când oaspeţilor li s-a refuzat un penalty clar în ultima fază a întâlnirii!

Dacă atunci, Dorinel Munteanu a spus că n-a văzut nimic, când a fost întrebat de greşeala arbitrului, în schimb, acum, antrenorul a avut multe de spus despre prestaţia lui Colţescu. Paradoxal, „Munti“ şi-a început discursul cu „nu comentez arbitrajul“.

„Am jucat un meci în 10 oameni. Eu cred că arbitrul a văzut doar o culoare în faţa ochilor, cea vişinie. Sunt dezamăgit de arbitraj. La faza cu Boubacar a fost o simulare a jucătorului de la CFR Cluj“, a declarat tehnicianul la Digi Sport.

Negoiţă: „A fost o mizerie“

Acţionarul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, a fost şi mai virulent în afirmaţii. El susţine că, înainte de meci, CFR a contestat delegarea lui Sebastian Colţescu, tocmai pentru ca, după partidă, să nu zică cineva că centralul a „fluierat“ în favoarea gazdelor.

„Hoţii strigă hoţii! Presiunea creată în jurul delegării lui Colţescu a fost o strategie a CFR-ului, o mizerie. Colţescu a fost al 12-lea jucător al CFR-ului! Cum să dai la un meci aşa important două cartonaşe roşii, aşa cum s-au dat? Mult prea uşor! Cel puţin al doilea. Au fost şi multe alte decizii dubioase. S-au dat galbene în neştire, s-a văzut de la distanţă în ce direcţie funcţionează lucrurile“, a spus Negoiţă la Digi Sport.

Paszkany râde de ei

Finanţatorul ardelenilor a reacţionat la acuzele „câinlor“, spunând că echipa sa a dominat meciul de o manieră categorică. 

„S-a jucat în sens unic, adică spre poarta lui Dinamo. Cred că am avut o posesie de peste 80%. De mult timp, CFR n-a mai dominat atât de clar un adversar de calibrul lui Dinamo. Ei sunt obişnuiţi să joace cu un penalty neacordat adversarei şi cu două cartonaşe roşii pentru ei neacordate“, a afirmat, ironic, Paszkany. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite