Cu cine ar fi vrut Simona Halep să cheltuie milionul de dolari pus la bătaie la Indian Wells

Cu cine ar fi vrut Simona Halep să cheltuie milionul de dolari pus la bătaie la Indian Wells

Simona Halep

Simona Halep a apărut ieri în faţa jurnaliştilor acreditaţi la turneul de la Indian Wells şi a răspuns la întrebările puse de aceştia.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ai auzit de bonusul de un milion de dolari?", a fost întrebată Simona Halep. ”Da, am auzit, dar e greu să te gândeşti la el. Ce aş face cu el? Aş putea merge la shopping împreună cu partenera mea, aşa că ar fi minunat dacă s-ar şi întâmpla”, a declarat tenismena din România.

"Unii dintre jucători au spus că ar împărţi premiul cu presa..", a venit provocarea jurnalistilor. ”Eu mă gândeam să îl împart cu partenera, dar cred că aş putea să vă cumpăr şi vouă câteva cadouri”, a mai spus constănţeanca.

Organizatorii oferă un bonus de un milion de dolari pentru câştigarea ambelor titluri la turneul californian: la simplu şi la dublu. Halep este principala favorită la simplu, iar la dublu a jucat din nou alături de Irina Begu, alături de care a câştigat titlul la Shenzen anul acesta. din păcate, cele două au pierdut şi au fost eliminate din competiţie chiar în primul tur.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: