Cu Neymar inexistent, Brazilia s-a împiedicat şi ea la Mondialul din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilia a călcat strâmb în debutului turneului final, într-o partidă în care a întâlnit Elveţia, o formaţie solidă şi experimentată.

Brazilia câştigase 16 dintre cele 20 de meciuri pe care le jucase în debutul Cupei  Mondiale şi pornea ca favorităîn disputa cu Elveţia, o echipă totuşi incomodă, care se află la al patrulea turneu final de Campionat Mondial consecutiv.

Cu Neymar titular, dar absent din joc, Brazilia, considerată marea favorită la câştigarea trofeului, a deschis scorul în prima repriză, după o execuţie de kinogramă a lui Coutinho, care a marcat din marginea careului în minutul 20. 

Aşteptatul galop de sănătate al Braziliei nu a avut loc, deorece elveţienii s-au blocat bine şi au reuşit egalarea la o fază fixă. Zuber a reluat cu capul din careul mic o lovitură de colţ executată de Shaqiri. 1-1 în minutul 50 şi Brazilia s-a trezit nevoită să alerge după desprindere. Fără finalitate însă, pentru că reduta elveţiană a rezistat şi partida a mai consemnat încă o surpriză în primele zile ale Mondialului din Rusia.

În celălalt meci al Grupei E, Serbia  a învins Costa Rica cu 1-0.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite