Cu Mihai Stoica în tribune, FCSB a câştigat clar: 2-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Emoţii cu Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varela a deschis scorul în minutul 6 FOTO Mediafax
Varela a deschis scorul în minutul 6 FOTO Mediafax

Varela şi Hamroun au adus victoria Stelei în primul meci oficial pe 2016. Marica, Bawab şi Gebhart au jucat în premieră în tricoul Stelei, iar Tamaş şi Pintilii au revenit în roş-albastru.

Echipa lui Reghecampf a câştigat pe terenul Concordiei Chiajna cu 2-0. După o ratare a lui Marica în startul partidei, Varela a deschis scorul în minutul şase după o lovitură de colţ. Hamroun a făcut 2-0 în minutul 30, după o incursiune a lui Stanciu.

Între golurile Stelei s-a strecurat şi dubla ocazie a Chiajnei la şutul lui Purece respins de Niţă şi capul lui Pena pe lângă poartă.

În repriza a doua, Marica a fost faultat în careu de Tincu, fază în care s-a şi accidentat, dar arbitrul Comănescu nu a acordat penalty. Din fericire pentru fanii Stelei şi ai naţionalei, Marica s-a ridicat şi a putut continua meciul pentru încă patru minute, după care a fost înlocuit cu Bawab. 

Ciprian Marica: Sunt bucuros că am debutat, că sunt sănătos, echipa a arătat bine. Mi-aş fi dorit să marchez, dar e bine că am câştigat. La acea fază am fost faultat în careu, este penalty neacordat pentru noi. 

marica captura foto

În repriza a doua au debutat la Steaua şi germanul Gebhart şi iordanianul Bawab. în vreme ce Pintilii şi Tamaş, repatriaţi în această iarnă, au jucat din primul minut. La Chiajna, Giurgiu a văzut cartonaşul roşu în minutul 74.

Laurenţiu Reghecampf: O echipă mare trebuie să joace până la sfârşit. Noi am lăsat-o mai mai moale în repriza a doua. Vor veni adversari mai puternici şi trebuie să fim mai concetraţi. 

Eliberat din închisoare, Mihai Stoica a mers direct la meci, urmărind partida alături de Gigi Becali. În spatele celor doi a stat selecţionerul Anghel Iordănescu. 

Concordia: Matache - Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică - Roşu (Giurgiu 46),   Obodo - Răducanu (Zerbo 70), Cristescu ( Serediuc 63), Purece - Pena
Steaua: Niţă -   Papp, Tamaş, Varela, Toşca - Pintilii - Ad. Popa (L. Filip 46), Stanciu, Chipciu (Gebhart 71), Hamroun - Marica (Bawab 85). 

Cu acest succes, Steaua s-a calificat matematic în play-off, s-a apropiat de Astra şi a egalat-o la puncte pe Viitorul. Clasamentul arată astfel: 1. Astra 46p, 2. Dinamo 44, 3. Viitorul 43, 4. Steaua 43, 5. Pandurii 43, 6. ASA 35, 7. Iaşi 35, 8. CSU Craiova 30.  

Ultimul loc în play-off se joaca între ASA şi Iaşi, cu şanse minime de a urca în primele şase situându-se CSU Craiova. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite