CTP, după victoria Simonei Halep: „Nu mă mai tem de nimeni, nici măcar de Serena“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut de Ekaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, şi s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells.

Simona a avut o evoluţie bună şi nu i-a dat nicio şansă rusoaicei, drept pentru care există premize bune vizavi de prestaţia ei la acest turneu. Cristian Tudor Popescu a remarcat şi el schimbarea din jocul Simonei şi a făcut câteva aprecieri interesante pe republica.ro. 

 "În sfârşit, după luni de zile în care am zăcut mohorât, Simona mă face să sar din nou de pe scaun. De la Cincinnati şi Toronto, acel „Al doilea joc” defensiv-agresiv, care a dus-o în cele două finale, se pierduse pe undeva, prin afara terenului.

Cu Makarova, stângacea prădătoare, ştiam că dacă nu vine cu al doilea joc, cu planul B, despre care am tot scris până la a mi se apleca, o să fie jale.

Şi Simona a schimbat! N-a mai trimis mingi de aşteptare în jurul centrului terenului, sperând ca rusoaica să rişte şi să greşească, a atacat ea prima, n-a lăsat să-i scape nicio ocazie, credeţi-mă, niciuna, de a lovi tare, în unghi, aproape de linii. Mai toate greşelile Simonei, trecute la rubrica „neforţate”, au fost greşeli active, dinamice, ratări la limită." 

CTP avansează chiar şi o variantă optimistă."Nu mă mai tem de niciuna dintre adversarele Simonei, nici chiar de Serena. Nu mă supăr dacă pierde la mare luptă (în clipa de faţă nu poate pierde altfel), pentru că tenisul pe care îl joacă acum are, şi asta e cel mai important, viitor!". 

Simona Halep va juca în turul următor cu cehoaica Barbora Strycova, iar dacă va trece şi de aceasta o va întâlni pe Serena Williams.

Mică, nervoasă, divorţată. Citeşte AICI totul despre adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Indian Wells

Vezi AICI cui a ţinut să mulţumească Simona Halep, după victoria cu Ekaterina Makarova

Simona Halep şi-a dezvăluit obiectivul pentru următorii doi ani: "Va fi foarte greu să-l îndeplinesc!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite