CTP ştie de ce a pierdut Simona Halep:  „În primul rând, asta nu a funcţionat“

CTP ştie de ce a pierdut Simona Halep:  „În primul rând, asta nu a funcţionat“

Cristian Tudor Popescu

Simona Halep pierdut meciul din semifinalele turneului de la Miami, fiind învinsă clar de Karolina Pliskova, scor 7-5, 6-1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul şi a identificat principala cauză a eşecului Simonei. ”În primul rând, serviciul Simonei nu a funcţionat. În primul set, Simona şi-a făcut jocul până la 5-3, a făcut break de două ori, deci a condus 3-2 cu break, nu a reuşit să-şi ţină break-ul, a fost egalată, a condus după cu 4-3 cu break, a făcut 5-3. Iăraşi nu a reuşit să-şi ţină breakul şi a fost egalată. Deci, problema a fost serviciul Simonei”, a comentat CTP la Digi24. 

El a vorbit şi despre intervenţia antrenorului Daniel Dobre. ”Daniel Dobre, care a fost chemat la bancă la 5-4, parcă i-a spus un lucru esenţial: "Serviciul e problema, nu ai energie în serviciu, Simona, împinge mai mult în picioare". Nu a reuşit Simona să execute un serviciu sigur şi de aici a pierdut”, a fost de părere cunoscutul jurnalist.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: