CTP spune cum trebuie citit scorul meciului dintre Simona Halep şi Kiki Bertens: „A fost 4-2, 0-6, 4-4!“

CTP spune cum trebuie citit scorul meciului dintre Simona Halep şi Kiki Bertens: „A fost 4-2, 0-6, 4-4!“

Cristian Tudor Popescu

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid, fiind învinsă în două seturi de olandeza Kiki Bertens, care a obţinut astfel cel mai mare succes al ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul şi are o versiune iendită asupra a ceea ce s-a întâmplat la Madrid. "Scorul meciului Halep-Bertens trebuie citit aşa: 4-2, 0-6, 4-4. Deci, în afara acestui 6-0 pe care Bertens i l-a dat Simonei la mijlocul meciului, Simona a fost fie în avantaj, 4-2, fie la egalitate cu olandeza, 4-4. Simona a pierdut pentru că a vrut să câştige jucând excesiv pe reverul adversarei, fără să recurgă la jocul ei secund, agresiv, cu iniţiativă. Kiki Bertens, la 4-2 şi-a luat inima în dinţi, a riscat lovituri tari, la limită, a pus scurte, i-au reuşit şi încrederea ei a crescut progresiv. Când Simona a înţeles că trebuie să atace şi să rişte a echilibrat imediat jocul, dar era prea târziu pentru că Bertens şi-a păstrat breakul din setul doi servind excepţional. Aşa cum spuneam înainte de această finală decizia a fost la Simona: aproape s-a bătut singură!", a scris CTP pe republica.ro.

Halep a ratat ţi şansa de a reveni pe primul loc în lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: