CTP, şocat de cum arată Andreescu la 19 ani: Ce a spus despre fizicul Biancăi după înfrângerea cu Halep

CTP, şocat de cum arată Andreescu la 19 ani: Ce a spus despre fizicul Biancăi după înfrângerea cu Halep

Într-o perioadă în care fetele din circuit sunt tot mai mari şi tot mai musculoase, Simona Halep (5 WTA) impresionează printr-o mobilitate excelentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a trecut după un duel sufocant de Bianca Andreescu (4 WTA), cea care, de obicei, se descurca de minune în partidele ajunse la trei seturi.
 
În faţa Simonei însă, canadianca de 19 ani a rămas fără aer şi fără „combustibil“, mai ales în decisiv, iar Cristian Tudor Popescu a pus această situaţie pe seama kilogramelor în plus. Într-o intervenţie la Digi 24, reputatul jurnalist a analizat ceea ce s-a întâmplat în al doilea meci din Grupa Violet, la Turneul Campioanelor.
 
Ce a spus Cristian Tudor Popescu?
 
*Bianca are 19 ani, 20 de ani, nu poţi să vii cu slăbiciuni fizice de felul ăsta, la vârsta asta, poate că ar trebui să mai dea 2-3 kilograme jos. A fost o victorie a spiritului de luptă şi a experienţei superioare din partea Simonei.
 
*Simona i-a opus raliuri, arma ei atomică, capacitatea ei de a ţine mingea stânga-dreapta în teren. A dat drumul la picioare, în special, în setul doi. În primul set, a fost cam „rusty“, cum spunea Cahill, cam ruginită, pentru că nu avea meciuri în ultima vreme.
 
*Apoi, s-a dezmorţit, în setul doi, a dat drumul la picioare şi a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei şi talentatei, indiscutabil, Bianca Andreescu. Meciul s-a jucat la sfârşitul setului doi, acolo unde a avut minge de meci Andreescu şi Simona a gestionat, din punct de vedere nervos, acel moment excepţional. A fost foarte stăpână pe ea şi am fost 90% sigur ca setul al 3-lea îl va câştiga Simona.
 
CITEŞTE ŞI:

 

 
 
Halep îşi numără banii după victoria cu Andreescu: Simona şi-a asigurat deja un cec uriaş după un singur meci
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările