CTP a simţit că Halep va pierde: A explicat unde a fost depăşită Simona şi ce şanse are să ajungă în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a urmărit cu mare interes al doilea meci disputat de Simona Halep în Grupa Violet, la WTA Finals 2019.

Simona Halep rămâne, deocamdată, cu o singură ieşire din faza grupelor la Turneul Campioanelor în cinci patricipări.

Vestea bună e că, inclusiv după eşecul de astăzi cu Elina Svitolina (8 WTA), constănţeanca păstrează şanse bune de a prinde semifinalele, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până la partida cu Pliskova însă, Cristian Tudor Popescu a avut o intervenţie la Digi Sport în care a analizat înfrângerea Simonei în faţa lui Svitolina.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Nu prea am sperat că va câştiga Simona. Chiar dacă în primul set a aplicat foarte bine sfaturile lui Darren Cahill şi a făcut multe puncte, adversara ei, Svitolina, a arătat de la început mai proaspătă. O să râdeţi, dar Svitolina a alergat mai bine decât Simona! Stânga, dreapta, a scos, a scos, a scos incredibil de multe mingi.

*Vedeam că Simona ştie ce are de făcut, dar nu a ajutat-o starea generală. Nu părea că are o problemă fizică, dar meciul cu Bianca Andreescu, cu adevărat dur, a obosit-o. A obosit-o psihic, iar cauza principală sunt greşelile neforţate. Prea multe, nu putea câştiga, şi îi mai reproşez că nu a intrat în teren la serviciul doi al Svitolinei care era atacabil. Svitolina nu a avut nicio apăsare, trebuia să o sperie pe al doilea serviciu.

*Are şanse mai mari cu Pliskova, care nu se simte bine la Shenzen spre deosebire de Svitolina căreia îi prieşte şi terenul şi atmosfera. Cred că o poate bate pe Pliskova.Nu ar mai avea motivaţie dacă ia bătaie de la Andreescu, poate doar banii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite