CTP a rămas cu gura căscată: Cum a catalogat prestaţia lui Halep din finala de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a afirmat, acum un an, că finala câştigată de Simona Halep la French Open a fost cea mai fericită zi din viaţa sa. Astăzi, reputatul jurnalist a mai făcut o serie de declaraţii memorabile.

Cristian Tudor Popescu a fost încântat de ce a arătat Simona Halep pe teren, în finala de la Wimbledon, într-un meci în care românca s-a „distrat“ cu Serena Williams.

Într-o analiză oferită pentru Digi 24, CTP a vorbit la superlativ despre modul în care Simona a reuşit, în premieră, să câştige trofeul la Wimbledon.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc şi una dintre marile zile din sportul românesc din toate timpurile. Coroana de la Wimbledon este cel mai valoros trofeu din tenisul mondial. Simona confirmă că este o legendă vie a tenisului.

*A fost un meci care m-a năucit, m-a uluit. Simona a reuşit să profite de toate fisurile Serenei. Nu mă aşteptam la un joc atât de fisurat din partea acestui monstru al tenisului, Serena. Americanca nu s-a mişcat deloc.

*Simona, în clipele în care Serena a încercat să revină, a reuşit nişte contra lovituri de mare campioană din istoria tenusului. A dovedit o forţă mentală, aproape că a biruit-o numai din priviri pe Williams. Simona a jucat perfect din punct de vedere mental al Simonei, este unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut eu vreodată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite