CTP, pus la punct după atacarea lui Mergea: Falcă-Încleştată ştia şi că la Universitate era o adunătură de golănaşi care-i stricau liniştea lui Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP
CTP

Opinia lui Cristian Tudor Popescu în care a semnalat faptul că Florin Mergea nu a fost la înălţime în finala de dublu de la Rio de Janeiro a stârnit destule controverse.

Editorialul acestuia la adresa lui Mergea, publicat pe republica.ro, i-a atras reputatului jurnalist o replică venită din partea lui Grigore Cartianu, care a punctat:

"Din tot efortul lui Florin Mergea în finala olimpică, mult-prea-priceputul Cristian Tudor Popescu a reţinut doar câteva duble greşeli şi smeciurile ratate pe final.

Raliurile formidabile ale gorjeanului, contra unui Nadal Arc-de-oţel şi a unui Lopez Vulpe-de-deşert-iberic, n-au avut loc în memoria exigentului jurnalist.

Printre rândurile sale înveninate, CTP a strecurat şi o frază ticăloasă: "Florin Mergea a fost mai preocupat să-i arate lui Rafa Nadal în văzul lumii întregice tenis ştie el, decât să contribuie cu calm şi disciplină la victoria echipei".

Iar deasupra, pe post de căciulă de plumb cu urechi de tablă, ziaristul a pus un titlu batjocoritor: "Mergea a câştigat argintul pentru România".

Citind textul lui CTP, ai impresia că el însuşi, ziaristul-care-se-visa-mare-tenismen, a câştigat titlul olimpic la Rio, dar a pătruns Mergea prin efracţie şi i-a furat medalia de aur de pe brâul sobei!

Ştie el, Falcă-Încleştată, ce era în mintea lui Florin în acele clipe!... Aşa ştia şi în 1990 că Piaţa Universităţii era o adunătură de golănaşi nespălaţi, care-i stricau liniştea domnului Ion Iliescu...

Articolul lui CTP, ouat pe la cântatul cocoşilor, a atras replica tăioasă a lui Mergea, de pe cealaltă parte a planetei: "Felicitări d-lui ctp... A dovedit încă o dată cât de vaste sunt cunoştinţele sale în materie de tenis... O sa-i cer nişte sfaturi cu prima ocazie când o să am onoarea să-l întâlnesc... şi poate la Tokio ne antrenează Somitatea Sa".

Într-o altă postare, vicecampionul olimpic a scris: "E 5 dimineaţa şi nu am cum să dorm. Dacă aş putea, aş da toate trofeele pe care le am pentru un singur punct la momentul potrivit, pentru medalia de aur".

Când va citi aceste cuvinte, CTP ar trebui să se ruşineze.

Cine e sportiva care şi-a dat afară colega de cameră pentru a face sex înainte de concur la Rio

Sub aşteptări! Pe ce loc se află Românie în clasamentul pe medalii după zece zile de concurs la Rio de Janeiro

Ce îşi reproşează Cătălina Ponor după ce a terminat doar pe locul 7 în finala de la bârnă

Mesajul lui Marian Drăgulescu după ce a ratat la mustaţă medalia olimpică

Cartianu la Adevarul Live
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite