CTP, după meciul Simonei Halep: „Am închis ochii ca să nu văd execuţia publică anunţată de Serena cu securea sus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu a reuşit surpriza la Indian Wells, pierzând în sferturile de finală în faţa Serenei Williams, scor 4-6,3-6.

Cristian Tudor Popescu şi-a exprimat părerea vizavi de acest meci, apreciind că deocamdată Serena Williams este o nucă imposbil de spart. 

"Nimeni nu poate câştiga la Serena Williams. Doar poate să piardă ea, câteodată.

Spre deosebire fundamentală de Simona, atunci când are nevoie de un as sau un backhand ucigător, Serena îl scoate de undeva.

Şi forţa. Steffi Graf spune că Serena Williams are cele mai puternice lovituri din tenisul feminin al tuturor timpurilor. Simona a simţit-o pe pielea ei şi în noaptea asta: a încercat, dar e foarte greu să joci ofensiv în faţa Serenei, pentru că primind un soi de obuze de dincolo de fileu, eşti mereu dată pe spate, mereu la limită, în criză de timp.

Totuşi, Simona a reuşit câteva directe câştigătoare frumoase cu dreapta, aplaudate şi de Serena cu palma pe corzile rachetei."O mare jucătoare îţi radiografiază punctele slabe: după ce reuşeşte o minge aspră, la liniile laterale, Simona nu sprintează spre fileu pentru voleu, drive sau clasic. Ea aşteaptă pe fund, fie să se ducă afară sau în plasă răspunsul adversarei, fie să vină mingea suficient de scurtă, ca s-o atace după ce sare din pământ, îi e frică s-o ia din aer. Jumătatea din faţă a terenului de tenis nu îi este familiară, ceea ce face ca atacurile ei să fie incomplete şi, de multe ori, returnabile.

Iar la serviciul 2, boală veche: de câteva ori am închis ochii, ca să nu văd execuţia publică, dinainte anunţată de Serena cu securea sus", a scris CTP pe republica.ro, unde puteţi citi integral editorialul lui.

FOTO Cum a susţinut-o Smiley pe Simona Halep în meciul cu Serena Williams şi ce mesaj i-a transmis

FOTO Imaginea de mii de likeuri. Ce au făcut Simona Halep şi Darren Cahill în timpul meciului cu Serena Williams 

"Le cer scuze românilor" Vezi AICI ce adeclarat Serena Williams după ce a trecut de Simona Halep

"Este ok pentru mine!" Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Indian Wells 

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului dintre Simona Halep şi Serena Williams şi o lovitură superbă a jucătoarei noastre

Ajutată de rivale. Simona Halep rămâne în Top 5 mondial. O schimbare importantă se face la vârful ierarhiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite