CTP, luat peste picior de Ţiriac: A râs de reputatul jurnalist, fiindcă acesta a spus un adevăr despre relaţia cu Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac s-a obişnuit, ca orice om cu putere financiară şi cu statut social, ca fiecare gest de al său să fie aprobat şi aplaudat din cei din jur. Din când în când însă, se mai găsesc şi oameni care îl trag, pe bună dreptate, de ureche

Cristian Tudor Popescu a fost singurul om cu prestanţă din media care a avut curajul să critice prestaţia lui Ion Ţiriac la ceremonia în care Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon.

Pe „Arena Naţională“, Ţiriac n-a înţeles, din păcate, că nu el e vedeta zilei, ci constănţeanca de 28 de ani. Drept urmare, fostul jucător de tenis a „sechestrat“ microfonul şi a vorbit în cea mai mare parte a timpului! Ceea ce a fost extrem de deranjant şi Cristian Tudor Popescu a remarcat exact acest lucru.

„Sper ca prin prezenţa lui Darren (n.r. - Cahill) să se mai diminueze influenţa domnului Ion Ţiriac asupra Simonei. Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut la festivitatea de pe Arena Naţională (n.r. - după succesul de la Wimbledon). Nu mi-a plăcut relaţia pe care cei doi au afişat-o. Nu cred că e toată bună şi în folosul tenisului ei“, a fost afirmaţia făcută de CTP, acum o lună.

Lui Ţiriac nu i-a picat bine această declaraţie şi, prezent miercuri seară la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, difuzată pe gsp.ro şi moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, l-a luat peste picior pe reputatul jurnalist.

Ce a spus Ion Ţiriac?

Probabil că Tudor Popescu are dreptate, dar eu nu ştiam că e specialist în tenis. A câştigat Wimbledon-ul? Încă nu... Să fie sănătos! 

*Eu am o relaţie cu Halep care nu este cea mai normală, nu este aceeaşi pe care am avut-o cu toată lumea. Chiar dacă aş fi oficial ceva cu Halep, antrenor sau manager, ar fi aceeaşi situaţie. Eu nu sunt depedent de treaba asta. Pe teren, nu poţi să ai un antrenor sau un manager, pentru că tu decizi! 

*Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope şi acolo. Halep care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului şi am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu ... cu Buzunărescu ... pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru! 

Î*n schimb, meciul lui Halep din finală poate să fie înscris în cărţi. Nu doar tehnic, ci mental, atitudine. Halep face cadou României un Wimbledon care e mai preţios decât o medalie olimpică! Deci ca să-l liniştesc pe domnul Popescu pe care îl apreciez din toate punctele de vedere, să stea liniştit, că sunt departe de Halep.

CITEŞTE ŞI:

Ţiriac, afirmaţii savuroase despre cum şi-a făcut averea: „Eu am fost bogat prima dată când am intrat în cârciumă“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite